ΥΛΙΚΑ
• 5-6 μηλα bio
• 1 κούπα ζάχαρη χρυσή bio
• 200 γρ. βούτυρο bio
• 1 κ.σ. κανέλλα
• 5 αυγά bio
• 1 κούπα ζάχαρη χρυσή bio
• 3 βανίλιες
• 1 1/2 κούπα αλεύρι bio
• 1 κούπα ζάχαρη χρυσή bio
• 200 γρ. βούτυρο bio
• 1 κ.σ. κανέλλα
• 5 αυγά bio
• 1 κούπα ζάχαρη χρυσή bio
• 3 βανίλιες
• 1 1/2 κούπα αλεύρι bio
Προετομασία
Βουτυρώνουμε το ταψί. Kόβουμε σε φέτες τα καθαρισμένα και πλυμμένα μήλα και τα απλώνουμε στο ταψί έτσι ώστε να καλυφθεί όλη του η επιφάνεια. Σε τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο, τη 1 κούπα ζάχαρη και την κανέλλα και περιχύνουμε με το μίγμα αυτό τα μήλα. Σε μπωλ χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν, προσθέτουμε τη βανίλια και το αλεύρι και χτυπάμε για λίγο ακόμα. Ρίχνουμε και αυτό το μίγμα στο ταψί με τα μήλα. Ψήνουμε στους 180° για 35-40 λεπτά. Καλή επιτυχία!
Βουτυρώνουμε το ταψί. Kόβουμε σε φέτες τα καθαρισμένα και πλυμμένα μήλα και τα απλώνουμε στο ταψί έτσι ώστε να καλυφθεί όλη του η επιφάνεια. Σε τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο, τη 1 κούπα ζάχαρη και την κανέλλα και περιχύνουμε με το μίγμα αυτό τα μήλα. Σε μπωλ χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν, προσθέτουμε τη βανίλια και το αλεύρι και χτυπάμε για λίγο ακόμα. Ρίχνουμε και αυτό το μίγμα στο ταψί με τα μήλα. Ψήνουμε στους 180° για 35-40 λεπτά. Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου