Παρασκευάζεται με βάση παραδοσιακή συνταγή βουβαλίσιο κρέας και φυσικά μπαχαρικά,
όπως μαύρο πιπέρι ολόκληρο σε κόκκους αλλά και φρέσκα μυρωδικά που
συνδυάζονται μοναδικά σε αυτό το παραδοσιακό έδεσμα.
Φερμένη από τους πρόσφυγες του Πόντου, της Μικράς Ασίας και της Θράκης.
Οι παλιοί, φτιάχνανε τον καβουρμά για να συντηρήσουν το χοιρινό που σφάζανε τα Χριστούγεννα.
Το αποθήκευαν σε κιούπια με όλο του το λίπος και έτσι οι οικογένεια είχε το κρέας της όλο το Χειμώνα μέχρι και τα μέσα της Άνοιξης.
Ένας απολαυστικός συνδυασμός με υψηλή διατροφική αξία και άρωμα Eλληνικό.
Φερμένη από τους πρόσφυγες του Πόντου, της Μικράς Ασίας και της Θράκης.
Οι παλιοί, φτιάχνανε τον καβουρμά για να συντηρήσουν το χοιρινό που σφάζανε τα Χριστούγεννα.
Το αποθήκευαν σε κιούπια με όλο του το λίπος και έτσι οι οικογένεια είχε το κρέας της όλο το Χειμώνα μέχρι και τα μέσα της Άνοιξης.
Ένας απολαυστικός συνδυασμός με υψηλή διατροφική αξία και άρωμα Eλληνικό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου