Τετάρτη 2 Μαρτίου 2016

GOLDEN BERRIES ΦΥΣΣΑΛΙΔΕΣ

Τα Golden Berries Είναι γεμάτα με Βιταμίνη C, Βιταμίνη Α, Σίδηρο, Νιασίνη και Φώσφορο. Περιέχουν Πηκτίνη που υποστηρίζει την υγιή πέψη και μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της χοληστερόλης και την πρόληψη εξάρσεων της γλυκόζης στο αίμα, γεγονός που τα καθιστά ένα υγιεινό σνακ για τα άτομα με ευαισθησία του σακχάρου στο αίμα. Τα Golden berries είναι επίσης πλούσια σε βιοφλαβονοειδή, για τα οποία μελέτες έχουν δείξει αντιφλεγμονώδεις, αντισταμινικές, αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Επιπλέον, περιέχουν περίπου 16% πρωτεΐνη, περισσότερο από το σιτάρι ολικής αλέσεως! Επίσης βοηθούν κατά της αρτηριοσκλήρωσης και κατά των ιώσεων.
Επίσης, περιέχουν φυτικές ίνες, θρεπτική ουσία που υποστηρίζει την υγιή πέψη και τα επίπεδα χοληστερόλης. Οι ίνες επίσης συνδέονται με τον έλεγχο του βάρους, επειδή διογκώνονται στο στομάχι και να χωνεύονται σιγά-σιγά, κρατώντας τον οργανισμό πλήρης για μεγάλο χρονικό διάστημα οι γυναίκες χρειάζονται 25 γραμμάρια την ημέρα.
Τα Golden Berries είναι τροφή πλούσια σε αντιοξειδωτικά βοηθά στην εξουδετέρωση των ελευθέρων ριζών στο σώμα που οδηγούν σε κυτταρικές αλλαγές. Προσθέτοντας λοιπόν στη διατροφή, αυξάνεται η πρόσληψη των αντιοξειδωτικών, που περιλαμβάνουν βήτα-καροτίνη και βιταμίνες Α και C. Μέσα από αυτή την σύνθεση έχουν την ιδιότητα να ενισχύουν το ανοσοποιητικό και να βοηθούν στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου