Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

ΛΑΖΑΝΑΚΙ ΖΕΑΣ ΜΕ ΚΡΕΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ ΚΑΡΥΔΑΣ

Λαζανάκι ζέας 100% του προϊστορικού ελληνικού δημητριακού triticum dicoccum. Από αγρόκτημα Αντωνόπουλου στο Δίλοφο Ναρθάκιου Όρους, με χρήση μόνο γηγενών, παραδοσιακών και αρχαίων ποικιλιών. Τροφή με υψηλή διατροφική αξία και βέλτιστη συμβατότητα με τον οργανισμό. Κρέμα μαγειρικής από καρύδα Βιολογική, χωρίς γλουτένη και λακτόζη. Δεν πήζει στο μαγείρεμα. Ιδανική για εξωτικές συνταγές, ανατολίτικη, ασιατική κουζίνα. Δοκιμάστε επίσης στο τσάι και στον καφέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου