Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016

ΒΙΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΑΝΙΘΟ ΚΑΙ ΜΑΪΝΤΑΝΟ

4 αγγουράκια κομμένα σε φέτες bio
2 ντομάτες bio
2 φρέσκα κρεμμυδάκια κομμένα σε φέτες bio
1 κλωνάρι ψιλοκομμέο μαϊντανό bio
Άνηθο ψιλοκομμένο bio
Τυρί φέτα bio
Ρίγανη bio
Ελαιόλαδο bio
Ξύδι βαλσάμικο bio
Λεμόνι bio, Αλάτι, Πιπέρι

Πλένουμε και κόβουμε σε μικρούς κύβους τις ντομάτες και το αγγουράκι.
Κόβουμε σε φέτες τα κρεμμύδια. Αναμειγνύουμε 4 κουταλιές της σούπας λάδι, 2 κουταλιές της σούπας ξίδι, το χυμό από μισό λεμόνι,λίγο αλάτι, πιπέρι, τριμμένη ρίγανη, το σέλινο,
μαϊντανό ψιλοκομμένο. Ρίχνουμε το μείγμα επάνω στη σαλάτα και τη γαρνίρουμε με φετάκια τυριού


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου