ΠΑΝΤΖΑΡΟΣΑΛΑΤΑ ΚΡΗΤΙΚΗ
Υλικά:
1 κεσεδάκι γιαούρτι βιολογικό
1 κεσεδάκι παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε μικρά κυβάκια
1-2 σκελίδες σκόρδο
3 κουταλιές της σούπας λάδι
2 κουταλιές της σούπας ξύδι
Λίγο αλάτι
3-4 κουταλιές καρύδια κομμένα ή κοπανισμένα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Αδειάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι.Βαζουμε το σκόρδο. Προσθέτουμε το αλάτι, το λάδι και το ξύδι και τα ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε τα κυβάκια των παντζαριών και τα καρύδια και ανακατεύουμε.
Αφήνουμε για μια ώρα στο ψυγείο να αναμειχθούν τα αρώματα και οι γεύσεις. Καλή σας όρεξη!!!
Υλικά:
1 κεσεδάκι γιαούρτι βιολογικό
1 κεσεδάκι παντζάρια βρασμένα και κομμένα σε μικρά κυβάκια
1-2 σκελίδες σκόρδο
3 κουταλιές της σούπας λάδι
2 κουταλιές της σούπας ξύδι
Λίγο αλάτι
3-4 κουταλιές καρύδια κομμένα ή κοπανισμένα
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Αδειάζουμε σε ένα μπολ το γιαούρτι.Βαζουμε το σκόρδο. Προσθέτουμε το αλάτι, το λάδι και το ξύδι και τα ανακατεύουμε να ομογενοποιηθούν. Προσθέτουμε τα κυβάκια των παντζαριών και τα καρύδια και ανακατεύουμε.
Αφήνουμε για μια ώρα στο ψυγείο να αναμειχθούν τα αρώματα και οι γεύσεις. Καλή σας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου