Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ ΚΑΙ ΞΙΝΟΜΗΛΑ

ΥΛΙΚΑ
•  2-3 ΞΙΝΟΜΗΛΑ
  4-5 ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ
•  2 ΣΚΕΛ. ΣΚΟΡΔΟ
•  ΛΙΓΟ ΜΥΛΟΞΥΔΟ
•  100- 200 ΓΡ. ΚΑΡΥΔΙΑ
•  ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ, ΑΛΑΤΙ, ΠΙΠΠΕΡΙ
•  1 ΒΑΖΑΚΙ ΜΑΓΙΟΝΕΖΑ
 

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
Πλένουμε και καθαρίζουμε τα μήλα, τα παντζάρια (όχι βρασμένα) και κόβουμε σε μικρά κομματάκια. Προσθέτουμε το σκόρδο τριμμένο, το μυλόξυδο, το λάδι, το αλάτι, το πιππέρι, τα καρύδια και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε στο τέλος τη μαγιονέζα και γαρνίρουμε με καρύδια. 
Σαλάτα γευστικότατη που θα δώσει ωραίο χρώμα στο τραπέζι σας. Καλή επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου