Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Νιφάδες TRITICUM-DICOCUM με ΓΑΛΑ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ

 Είναι από τα αρχαιότερα δημητριακά και βάση στη διατροφή των αρχαίων. Δείγματα εκμετάλλευσής του χρονολογούνται πάνω από 10.000  Το δημητριακό triticum diccocum έχει  Θρεπτική αξία πολύτιμη. Πλούσιο σε φυτικές ίνες και πρωτεΐνες  αμινοξέα και μεταλλικά άλατα.


 Το κατσικίσιο γάλα δεν προκαλεί αλλεργίες λόγω της σύνθεσης των πρωτεϊνών του. 
Χωνεύεται εύκολα, γιατί η σύστασή του είναι παρόμοια με αυτή των υγρών του στομάχου, και δεν φουσκώνει. Συμβάλει στην θεραπεία του γαστρικού έλκους. Είναι το πιο πολύτιμο γάλα για την ανάπτυξη των παιδιών μετά το μητρικό. 
Συμβάλει στην κατασκευή γερού σκελετού, ιστών και μυϊκού συστήματος γιατί είναι το πιο πλούσιο σε ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορο και μαγγάνιο. Βοηθάει στην αντιμετώπιση της σιδηροπενίας και της οστεοπόρωσης.

100% παραδοσιακά προϊόντα και τα δύο, με πλούσια θρεπτικά συστατικά που πρέπει να ενταχθούν στην καθημερινό σας διαιτολόγιο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου