Παρασκευή 22 Μαΐου 2015

ΠΟΠ ΔΙΚΟΚΚΟΥ ΣΙΤΟΥ

Η Θρεπτική αξία στο δίκκοκο σιτάρι είναι πολύτιμη. Έχει χαμηλή γλουτένη γι' αυτό είναι ιδιαίτερα εύπεπτο. Έχει διπλάσια περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες καθιστώντας τη καλή επιλογή για άτομα που πάσχουν από διαβήτη. Επιπρόσθετα, έχει διπλάσια ποσότητα πρωτεϊνών και υψηλή περιεκτικότητα
του αμινοξέος λυσίνη και βιταμινών A, B, C και Ε. Η λυσίνη είναι το συστατικό των πρωτεϊνών που αυξάνει την πεπτικότητα τους ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου