Τα
κάσιους είναι πλούσια σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β, θειαμίνη, ριβοφλαβίνη,
νιασίνη, μαγνήσιο και χαλκό. Οι βιταμίνες Β είναι η ομάδα βιταμινών που
εμπλέκονται στην κατασκευή των ερυθρών αιμοσφαιρίων και είναι απαραίτητες στη
μεταβολική δραστηριότητα του σώματος. Τα λιπαρά που περιέχονται στα κάσιους
είναι ακόρεστα λιπαρά ή αλλιώς καλά λιπαρά. Όταν καταναλώνονται με μέτρο τα
μπορούν να έχουν ευεργετική επίδραση στην υγεία μας και μπορούν να βοηθήσουν
στη μείωση των επιπέδων της κακής χοληστερόλης στο αίμα καθώς και στη μείωση
του κινδύνου των καρδιακών νόσων και των εγκεφαλικών επεισοδίων
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου