4 πιαντίνες
1/2 κρεμμύδι τριμμένο
1 /2 καρότο τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο τριμ.
1 κολοκυθάκι σε μικρούς κύβους
1 πιπεριά φλωρίνης φρέσκια σε κυβάκια
λίγα κόκκινα φασόλια βρασμένα
καλαμπόκι
1 κουταλάκι τσίλι σκόνη
1 κουταλάκι κύμινο
1 κουταλάκι ρίγανη
αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο.
Σε τηγάνι σοτάρουμε το λάδι το κρεμμύδι με το σκόρδο. Προσθέτουμε το καρότο και στη συνέχεια ένα-ένα τα υπόλοιπα λαχανικά. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και τα αφήνουμε να μαγειρευθούν το πολύ για 5'. Παίρνουμε γέμιση με κουτάλι, την μοιράζουμε στις πιαντίνες , τυλίγουμε σφιχτά και σερβίρουμε. Διακοσμήστε με μαρουλάκι
1/2 κρεμμύδι τριμμένο
1 /2 καρότο τριμμένο
1 σκελίδα σκόρδο τριμ.
1 κολοκυθάκι σε μικρούς κύβους
1 πιπεριά φλωρίνης φρέσκια σε κυβάκια
λίγα κόκκινα φασόλια βρασμένα
καλαμπόκι
1 κουταλάκι τσίλι σκόνη
1 κουταλάκι κύμινο
1 κουταλάκι ρίγανη
αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο.
Σε τηγάνι σοτάρουμε το λάδι το κρεμμύδι με το σκόρδο. Προσθέτουμε το καρότο και στη συνέχεια ένα-ένα τα υπόλοιπα λαχανικά. Προσθέτουμε τα μπαχαρικά και τα αφήνουμε να μαγειρευθούν το πολύ για 5'. Παίρνουμε γέμιση με κουτάλι, την μοιράζουμε στις πιαντίνες , τυλίγουμε σφιχτά και σερβίρουμε. Διακοσμήστε με μαρουλάκι
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου