1 φλιτζάνι αρακάς bio
1 κεσεδάκι γιαούρτι100 γρ.bio
τυρί bio1/2 κούπα
δυόσμο και μαιντανό ψιλοκομμένο
πιπέρι
1/2 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη.
Βάζουμε στο μίξερ τον αρακά μέχρι να λιώσει, και προσθέτουμε το σκόρδο, το ανθότυρο, το δυόσμο και τον μαιντανό. Τέλος προσθέτουμε το γιαούρτι και λίγο πιπέρι. Φοβερό χρώμα και γεύση!!!
1 κεσεδάκι γιαούρτι100 γρ.bio
τυρί bio1/2 κούπα
δυόσμο και μαιντανό ψιλοκομμένο
πιπέρι
1/2 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη.
Βάζουμε στο μίξερ τον αρακά μέχρι να λιώσει, και προσθέτουμε το σκόρδο, το ανθότυρο, το δυόσμο και τον μαιντανό. Τέλος προσθέτουμε το γιαούρτι και λίγο πιπέρι. Φοβερό χρώμα και γεύση!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου