6 αυγά ΒΙΟ
8 σπαράγγια ΒΙΟ καθαρισμένα, ψιλοκομένα
10 ντοματίνια ΒΙΟ κομμένα στην μέση
2 σκελίδες σκόρδο ΒΙΟ ψιλοκομμένο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ΒΙΟ ψιλοκομμένο
4-5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ΒΙΟ
Τσιγαρίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι όλα τα λαχανικά εκτός από τα ντοματίνια και αλατοπιπερώνουμε. Σε10 λεπτά προσθέτουμε τα ντοματίνια, αυτά θα βγάλουν τα υγρά τους και θα βοηθήσουν τα λαχανικά μας να μαλακώσουν περισσότερο. Χτυπάμε τα αυγά με αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε τα αυγά στα λαχανικά μας. Ανασηκώνουμε την ομελέτα στα άκρα, αλλάζουμε πλευρά για να ψηθούν και οι 2 πλευρές, επαναλαμβάνουμε όσες φορές χρειαστεί. Διακοσμούμε το πάνω μέρος της ομελέτας με τα σπαράγγια και τα ντοματίνια.
Καλή σας όρεξη!!!
8 σπαράγγια ΒΙΟ καθαρισμένα, ψιλοκομένα
10 ντοματίνια ΒΙΟ κομμένα στην μέση
2 σκελίδες σκόρδο ΒΙΟ ψιλοκομμένο
1 κρεμμυδάκι φρέσκο ΒΙΟ ψιλοκομμένο
4-5 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο ΒΙΟ
Τσιγαρίζουμε σε αντικολλητικό τηγάνι όλα τα λαχανικά εκτός από τα ντοματίνια και αλατοπιπερώνουμε. Σε10 λεπτά προσθέτουμε τα ντοματίνια, αυτά θα βγάλουν τα υγρά τους και θα βοηθήσουν τα λαχανικά μας να μαλακώσουν περισσότερο. Χτυπάμε τα αυγά με αλάτι και πιπέρι και προσθέτουμε τα αυγά στα λαχανικά μας. Ανασηκώνουμε την ομελέτα στα άκρα, αλλάζουμε πλευρά για να ψηθούν και οι 2 πλευρές, επαναλαμβάνουμε όσες φορές χρειαστεί. Διακοσμούμε το πάνω μέρος της ομελέτας με τα σπαράγγια και τα ντοματίνια.
Καλή σας όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου