Τετάρτη 27 Μαΐου 2015

ΝΟΣΤΙΜΗ ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ

1 μικρό πεπόνι
10 κεράσια
1 μπανάνα
5-6 φράουλες

2 κουτ. σούπας ζάχαρη ακατέργαστη
2 κουτ. σούπας κονιάκ.
Κόβουμε σε μικρά κομμάτια τη μπανάνα και τις φράουλες και βγάζουμε τα κουκούτσια από τα κεράσια και τα ρίχνουμε σε μπόλ. Πλένουμε το πεπόνι, κόβουμε το πάνω μέρος, αδειάζουμε το περιεχόμενο του στο μπόλ μαζί με τα άλλα φρούτα. Ρίχνουμε τη ζάχαρη, το κονιάκ, ανακατεύουμε να αναμιχθούν τα φρούτα και τα ρίχνουμε στη φλούδα του πεπονιού που χρησιμοποιούμε για σαλατιέρα. Σκεπάζουμε και βάζουμε στο ψυγείο για περίπου 4 ώρες, ώστε να κρυώσουν τα φρούτα και να μπερδευτούν τα υγρά τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου