4 μεγάλες μελιτζάνες ΒΙΟ
500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι ΒΙΟ
4 αυγά ΒΙΟ
2½ φλιτζάνι τριμμένο κεφαλοτύρι ΒΙΟ
2 κουτ. σούπας ξερό βασιλικό ή 1 χούφτα φρέσκο ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο ΒΙΟ
αλάτι & πιπέρι
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε λεπτές φέτες, τις αλατοπιπερώνουμε, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και τις στρώνουμε σε ένα ταψί επάνω σε λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο. Τις ψήνουμε στους 200 C για 10 λεπτά περίπου και παράλληλα ετοιμάζουμε το μείγμα τυριών: τρίβουμε το μισό κεφαλοτύρι και ανακατεύουμε με το γιαούρτι, τα αυγά, τον βασιλικό και αλατοπιπερώνουμε.
Στρώνουμε στο ταψί εναλλάξ τις μελιτζάνες με το μείγμα τυριών και στο τέλος πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο κεφαλοτύρι
Ψήνουμε στους 180 C για 30-40 λεπτά περίπου.Καλή επιτυχία!
500 γρ. στραγγιστό γιαούρτι ΒΙΟ
4 αυγά ΒΙΟ
2½ φλιτζάνι τριμμένο κεφαλοτύρι ΒΙΟ
2 κουτ. σούπας ξερό βασιλικό ή 1 χούφτα φρέσκο ψιλοκομμένο
ελαιόλαδο ΒΙΟ
αλάτι & πιπέρι
Κόβουμε τις μελιτζάνες σε λεπτές φέτες, τις αλατοπιπερώνουμε, ραντίζουμε με λίγο ελαιόλαδο και τις στρώνουμε σε ένα ταψί επάνω σε λαδόκολλα ή αλουμινόχαρτο. Τις ψήνουμε στους 200 C για 10 λεπτά περίπου και παράλληλα ετοιμάζουμε το μείγμα τυριών: τρίβουμε το μισό κεφαλοτύρι και ανακατεύουμε με το γιαούρτι, τα αυγά, τον βασιλικό και αλατοπιπερώνουμε.
Στρώνουμε στο ταψί εναλλάξ τις μελιτζάνες με το μείγμα τυριών και στο τέλος πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο κεφαλοτύρι
Ψήνουμε στους 180 C για 30-40 λεπτά περίπου.Καλή επιτυχία!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου