250 gr.
ανανά φρέσκο bio
250 gr. Μάνγκο
bio
100 gr. Σιρόπι
αγάβης bio
100 ml. γάλα
καρύδας bio
150 ml.
κρέμα γάλακτος bio
3 κουταλιές
της σούπας ζάχαρη χρυσή bio
5 κουταλιές σούπας
καρύδα τριμμένη bio
Καθαρίζουμε
και πολτοποιούμε τον ανανά και το μάνγκο. Προσθέτουμε σιρόπι αγαύης και συνεχίζουμε το χτύπημα. Προσθέτουμε
την ζάχαρη, το γάλα καρύδας και την κρέμα γάλακτος. Τέλος προσθέτουμε την τριμμένη καρύδα και χτυπάμε στο multi για 30 δευτερόλεπτα. Αφήνουμε το μείγμα μέσα στον κάδο του multi, χωρίς να αφαιρέσουμε τις λεπίδες
και το τοποθετούμε στην κατάψυξη. Μετά από 1 ώρα ξαναπολτοποιούμε το μείγμα, αυτή την διαδικασία την κάνουμε 4-5
φορές, χωρίς να αφήνουμε να παγώσει το παγωτό, για να μπορούμε να πολτοποιούμε
κάθε φορά. Την τελευταιά φορά μεταφέρουμε το μείγμα σε μεταλλικό μπώλ σκεπάζουμε και
τοποθετούμε στην κατάψυξη. Πριν σερβίρουμε το παγωτό το αφήνουμε λίγη ώρα εκτός κατάψυξης για να
μαλακώσει.- Aν έχετε παγωτομηχανή βάζετε μέσα το μείγμα και ολοκληρώνετε εκεί την διαδικασία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου