Πλούσια Σαλάτα σε νερό, ένζυμα, φυτικές ίνες, βιταμίνες, μέταλλα και
ιχνοστοιχεία. Ενυδατώνει, προστατεύει και διατηρεί ελαστικό το δέρμα.
1 μήλο bio,
1 αχλάδι bio,
1 μπανάνα bio,
2 φέτες ανανάς φρέσκος bio,
4 κουταλάκια χυμός λεμονιού bio,
1 φλιτζάνι στραγγιστό γιαούρτι 2% λιπαρά bio,
1 κουταλάκι μέλι,
¼ φλιτζανιού χυμός πορτοκαλιού bio
1 κουταλιά καρυδόψιχα χονδροκομένη.
Κόβουμε το μήλο και το αχλάδι σε κύβους, την μπανάνα σε φετάκια και τον ανανά σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε όλα τα φρούτα σε σαλατιέρα και τα περιχύνουμε με 2 κουταλάκια από το χυμό λεμονιού. Αναμειγνύουμε σε μπλέντερ το γιαούρτι με το μέλι. Προσθέτουμε διαδοχικά το χυμό πορτοκαλιού, τον υπόλοιπο χυμό λεμονιού και την καρυδόψιχα. Απλώνουμε τα φρούτα στη σαλατιέρα, τα περιχύνεις με τη σάλτσα γιαουρτιού και σερβίρεις.
1 μήλο bio,
1 αχλάδι bio,
1 μπανάνα bio,
2 φέτες ανανάς φρέσκος bio,
4 κουταλάκια χυμός λεμονιού bio,
1 φλιτζάνι στραγγιστό γιαούρτι 2% λιπαρά bio,
1 κουταλάκι μέλι,
¼ φλιτζανιού χυμός πορτοκαλιού bio
1 κουταλιά καρυδόψιχα χονδροκομένη.
Κόβουμε το μήλο και το αχλάδι σε κύβους, την μπανάνα σε φετάκια και τον ανανά σε μικρά κομμάτια. Βάζουμε όλα τα φρούτα σε σαλατιέρα και τα περιχύνουμε με 2 κουταλάκια από το χυμό λεμονιού. Αναμειγνύουμε σε μπλέντερ το γιαούρτι με το μέλι. Προσθέτουμε διαδοχικά το χυμό πορτοκαλιού, τον υπόλοιπο χυμό λεμονιού και την καρυδόψιχα. Απλώνουμε τα φρούτα στη σαλατιέρα, τα περιχύνεις με τη σάλτσα γιαουρτιού και σερβίρεις.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου