Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016

ΒΙΟΣΑΛΑΤΑ ΜΑΡΟΥΛΙ ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ

ΥΛΙΚΑ
20 μαρουλόφυλλα bio (μισά lola, μισά απλό)
30-40 γρ. παρμεζάνα bio
1 μικρό στήθος κοτόπουλο bio ψητό ή βραστό
2 φέτες τοστ ολικής αλέσεως bio
1 αγγούρι κομμένο σε λεπτές φέτες bio
2 κουταλιές της σούπας λάδι bio
1 κουταλιά μουστάρδα bio
1 πιπεριά κόκκινη κομμένη bio
λίγο ξύδι balsamico bio 
Kόβουμε σε μικρά κομμάτια το κοτόπουλο. Μετά ανακατεύουμε τα μαρουλόφυλλα με το αγγούρι, τη πιπεριά και το κοτόπουλο. Παίρνουμε τις φέτες ψωμιού και τις κόβουμε σε τετράγωνα και τις βάζουμε σε ένα ταψάκι στο φούρνο για 10 λεπτά. Αν θέλουμε αλείφουμε τα κομματάκια ψωμί με λίγο λαδάκι. Σε ποτήρι ανακατεύουμε το λάδι με τη μουστάρδα και το ξύδι. Μετά προσθέτουμε τη σως στη σαλάτα, τα κρουτών που βγάλαμε από το φούρνο και την παρμεζάνα.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου