Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

ΦΡΟΥΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ΚΑΙ ΣΤΑΦΥΛΙ


3 μεγάλα κομμάτια καρπούζι bio κομμένα σε κύβους
5 μεγάλα κομμάτια πεπόνι bio κομμένα σε κύβους
2 κούπα σταφύλια σουλτανίνα bio
1 μάνγο bio κομμένο σε κύβους
Λίγα φύλλα μέντας ψιλοκομμένα
Λίγο χυμό λεμόνι με μέλι για το ντρέσινγκ
Κόβουμε σε χοντρά κομμάτια το καρπούζι μαζί με το πεπόνι και το ρίχνουμε σε μια σαλατιέρα, ψιλοκόβουμε τα φυλλαράκια μέντας και τα ρίχνουμε μέσα στη σαλατιέρα.
Έπειτα ρίχνουμε τα σταφύλια, το μάνγκο και ανακατεύουμε. Στη συνέχεια χτυπάμε τον χυμό λεμονιού με το μέλι και το ρίχνουμε από πάνω και σερβίρουμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου