Tο κρέας του βουβαλιού είναι θρεπτικό, με χαμηλά ποσοστά
χοληστερόλης και λίπους. Πιο αναλυτικά η θρεπτική του ανάλυση στον πίνακα που
ακολουθεί.
Διατροφικά
χαρακτηριστικά βουβαλίσιου κρέατος (άπαχο μέρος)
|
Στα 100 γρ
|
% Ημερήσια
πρόσληψη
|
Θερμίδες
|
109 kcal
|
|
Λίπος
|
1,84 g
|
3%
|
Κορεσμένα
|
0,69 g
|
3%
|
Πολυακόρεστα
|
0,19 g
|
|
Μονοακόρεστα
|
0,72 g
|
|
Χοληστερόλη
|
63 mg
|
21%
|
Νάτριο
|
54 mg
|
2%
|
Κάλιο
|
343 mg
|
|
Υδατάνθρακες
|
0 g
|
|
Πρωτεΐνη
|
21,62g
|
|
Βιταμίνη Α
|
0%
|
|
Ασβέστιο
|
1%
|
|
Βιταμίνη C
|
0%
|
|
Σίδηρος
|
14%
|
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου