ΥΛΙΚΑ:
1 ματσάκι ρόκα bio
½ πεπόνι bio
5 φέτες προσούτο crudo Ιταλίας, κομμένo στη μέση
10 κομμάτια Μαστέλο Κατσίκας
Βινεγκρέτ ντομάτας
½ ντομάτα bio, ξεφλουδισμένη και ξεσποριασμένη
1½ φλιτζανάκι του καφέ ελαιόλαδο bio
1 κουτ. σούπας ξίδι βαλσαμικό bio
1 κουτ. γλυκού χυμό λεμονιού bio
ξύσμα από ½ λεμόνι bio
λίγη ζάχαρη bio ντεμεράρα
αλάτι Ιμαλαϊων
Προετοιμασία:
Τυλίγετε τα δέκα κομμάτια του τυριού με μισή φέτα προσούτο το καθένα και
τα ψήνετε σε αντικολλητικό τηγάνι και από τις δύο πλευρές. Τα βγάζετε και αφήνετε να κρυώσουν.
Κόβετε το πεπόνι σε ροδέλες. Ετοιμάζετε και τη βινεγκρέτ: Ανακατεύετε όλα τα υλικά στο multi και
απλώνετε τη ρόκα και το πεπόνι σε σαλατιέρα. Περιχύνετε τη ρόκα με τη μισή βινεγκρέτ
και ανακατεύετε. Διακοσμείτε τη σαλάτα με τα 10 κομμάτια τυριού που φτιάξατε. Περιχύνετε με την υπόλοιπη βινεγκρέτ και
σερβίρετε τη σαλάτα αμέσως. Καλή όρεξη!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου