ΥΛΙΚΑ
20 μέτριες Ντομάτες
100 γραμ. γκούντα, τριμμένη, 50γρ.φέτα
50 γραμ. κεφαλοτύρι, τριμμένο
150 γραμ. κασέρι, τριμμένο
50γρ.φέτα 1 αυγό (προαιρετικό)
λάδι, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
20 μέτριες Ντομάτες
100 γραμ. γκούντα, τριμμένη, 50γρ.φέτα
50 γραμ. κεφαλοτύρι, τριμμένο
150 γραμ. κασέρι, τριμμένο
50γρ.φέτα 1 αυγό (προαιρετικό)
λάδι, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
ΠΡΟΕΤΙΜΑΣΙΑ
Φτιάχνουμε τις ντομάτες όπως για
τα γεμιστά
Σ᾿ ένα μπολ
ρίχνουμε τα τυριά, το αυγό, το πιπέρι το λάδι, το αλάτι.
Ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε τις ντομάτες, Τις τοποθετούμε σε πυρίμαχο σκεύος ή ταψάκι και τις κλείνουμε με τα κοτσάνια τους.
Τις περιχύνουμε με το λάδι, αλατοπιπερώνουμε και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, για 30′- 40΄
Ανακατεύουμε καλά και γεμίζουμε τις ντομάτες, Τις τοποθετούμε σε πυρίμαχο σκεύος ή ταψάκι και τις κλείνουμε με τα κοτσάνια τους.
Τις περιχύνουμε με το λάδι, αλατοπιπερώνουμε και τις ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C, για 30′- 40΄
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου