4 βολβοί παντζαριών bio
1/2 φλιτζ. τσαγιού γιαούρτι σόγιας φυσικό sojade
1 μικρή σκελίδα σκόρδου bio, λιωμένη
λίγο ξύσμα πορτοκαλιού ή λεμονιού bio
φύλλα από 1/3 ματσάκι δυόσμου, ψιλοκομμένα
αλάτι, φρεσκοτριμμένο άσπρο πιπέρι,
ελαιόλαδο bio.
Τοποθετούμε σε μπωλ τα παντζάρια (βρασμένα, καθαρισμένα, κομμένα σε κύβους) τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, λίγο λάδι, το σκόρδο, λίγο ξύσμα πορτοκαλιού ή λεμονιού, το δυόσμο και αλατοπίπερο. Ανακατεύουμε καλά ώστε να αναμειχθούν τα υλικά. Βάζουμε τη σαλάτα στο ψυγείο και την αφήνουμε 1 ώρα ώστε να γίνει δροσερή. Εύκολη, νόστιμη και γρήγορη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου