Παρασκευή 8 Απριλίου 2016

ΜΕΛΙΤΖΑΝΟΣΑΛΑΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΥΛΙΚΑ
5 - 6 μελιτζάνες bio
1 μικρό ματσάκι μαϊντανός bio
1 κρεμμύδι μέτριο bio
ελαιόλαδο bio, 1 - 2 λεμόνια bio, αλάτι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ:
Αφού έχετε ψήσει τις μελιτζάνες ολόκληρες τις ξεφλουδίζετε και αδειάζετε το περιεχόμενο τους σε ένα μπολ. Παίρνετε ένα πιρούνι και πολτοποιείτε τις μελιτζάνες όσο περισσότερο γίνεται. Τρίβετε το κρεμμύδι στον τρίφτη  και χρησιμοποιείτε μόνο τον χυμό του κρεμμυδιού. Τέλος, ρίχνετε μέσα στις μελιτζάνες ελαιόλαδο, τον χυμό του λεμονιού, αλάτι και μόνο τον χυμό από το κρεμμύδι, συνεχίζοντας να την δουλεύετε με το πιρούνι μέχρι να δέσουν τα υλικά. Την βάζετε στο ψυγείο να δροσίσει  και όταν έρθει η ώρα να την σερβίρετε γαρνίρετε με αρκετό ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου