Πέμπτη 14 Απριλίου 2016

ΕΛΑΙΟ ΑΠΟ ΑΒΟΚΑΝΤΟ

Το έλαιο από Αβοκάντο είναι Θρεπτικό λάδι, κατάλληλο για όλα τα δέρματα και χρησιμοποιείται στο πρόσωπο, λαιμό, σώμα και μαλλιά.
Περιέχει βιταμίνες Α, Β, D, Ε, πρωτεΐνες, ακόρεστα λιπαρά οξέα, τριγλυκερίδια και έτσι μπορεί να αντιμετωπίσει την εμφάνιση ξηρότητας στο δέρμα.

Το λάδι αβοκάντο είναι επίσης πλούσιο σε μαλακτικές ιδιότητες και βοηθά να επουλωθεί το κατεστραμμένο από τον ήλιο δέρμα, ραγάδες, ουλές και  πολλών ειδών ξηροδερμίες. Επιπλέον μειώνει τα σημάδια της γήρανσης και προλαμβάνει τις ραγάδες της εγκυμοσύνης, καταπολεμά τις πανάδες, γεροντικές κηλίδες και τους μεγάλους πόρους.
Απορροφάται εύκολα ως τη βαθύτερη στιβάδα του δέρματος.
Δεν φράζει τους πόρους, κάτι που μπορεί να υποβοηθήσει ή και να προκαλέσει την ανάπτυξη μικροβίων και συνεπώς ακμής, έτσι μπορεί να χρησιμοποιηθεί άφοβα σε υποαλλεργικά προϊόντα.
Λειτουργεί ως φίλτρο για την ηλιακή ακτινοβολία, έχει φυσικό δείκτη προστασίας και αποτελεί μια καλή πρώτη ύλη για την παρασκευή φυσικού αντηλιακού.
Ενυδατώνει βαθιά, τρέφει και αναζωογονεί το δέρμα, αυξάνοντας την ελαστικότητά του, ανακουφίζοντας την ξηρότητα, κνησμό, ψωρίαση και το έκζεμα.
Επαναφέρει το δέρμα στη φυσική του κατάσταση, δηλαδή από λιπαρό ή ξηρό σε κανονικό.
Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για τα κανονικά ή ξηρά μαλλιά, λόγω του ότι προσδίδει σε αυτά όγκο και λάμψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου