Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΟΡΜΟΣ ΒΙΟ

300 γρ. μπισκότα farro petit
250 γρ. βούτυρο bio
1 κούπα ζάχαρη ακατέργαστη
60 γρ. κονιάκ
50 γρ. κακάο bio
βανίλια αρωματική
τρούφα σοκολάτας
Προετοιμασία:
Σε μπολ τεμαχίζουμε τα μπισκότα και τα ραντίζουμε με το κονιάκ.Λιώνουμε το βούτυρο σε κατσαρόλα και προσθέτουμε τη ζάχαρη, το κακάο, τη βανίλα. Μόλις το μείγμα γίνει λείο προσθέτουμε τα μπισκότα και ανακατεύουμε μέχρι να ενσωματωθούν με το υπόλοιπο μείγμα. Βάζουμε σε μια φόρμα και γαρνίρουμε με την τρούφα.Το βάζουμε στο ψυγείο. Καλή επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου