Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΜΑΡΟΥΛΙ LOLA ROSSO ΚΑΙ ΚΑΤΣΙΚΙΣΙΟ ΤΥΡΙ

Φύλλα Μαρουλιού bio
Φύλλα Κόκκινου Μαρουλιού Lollo Rosso bio
1 Αχλάδι bio
½ φλ Φυστίκια Αιγίνης,
Μπαλσαμικο Ξύδι, Ελαιόλαδο, Αλάτι – Πιπέρι
Κατσικίσιο Τυρί Πικάντικο Ελασσόνας.
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Κόβουμε με τα χέρια τα μαρούλια σε μεγάλα κομμάτια. Κόβουμε το αχλάδι σε πολύ λεπτές φετούλες, ρίχνουμε τα φιστίκια, αλάτι, πιπέρι και λίγο ελαιόλαδο.
Ραντίζουμε με μπαλσάμικο και τρίβουμε το κατσικίσιο τυρί.
Καλή επιτυχία!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου