6 Μυστικά για τέλεια γεμιστά.
Xρήση της σάρκας της πιπεριάς στη γέμιση.
Η χρήση σπυρωτού, μακρύκοκκου ρυζιού.
Τρύπες με πιρούνι στη βάση κάθε πιπεριάς και ντομάτας πριν μπει η γέμιση
Μαϊντανό και δυόσμο μπόλικο και μυρωδικά
Μπόλικη σάλτσα ντομάτας ανάμεσα στα γεμιστά.
Χρήση σταφίδας και κουκουναριού
Xρήση της σάρκας της πιπεριάς στη γέμιση.
Η χρήση σπυρωτού, μακρύκοκκου ρυζιού.
Τρύπες με πιρούνι στη βάση κάθε πιπεριάς και ντομάτας πριν μπει η γέμιση
Μαϊντανό και δυόσμο μπόλικο και μυρωδικά
Μπόλικη σάλτσα ντομάτας ανάμεσα στα γεμιστά.
Χρήση σταφίδας και κουκουναριού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου