Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2015

ΒΟΥΒΑΛΙΣΙΟ ΚΡΕΑΣ

ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ: 22-26%
ΛΙΠΑΡΑ: 1,3-1,8%
ΧΟΛΗΣΤΕΡΟΛΗ: 30-40%
ΣΙΔΗΡΟΣ: 2%
ΘΕΡΜΙΔΕΣ: 130 kcal
Η εκτροφή των βουβαλιών σ’ ένα περιβάλλον με τόσο πλούσια και αρωματική βλάστηση δίνει στο κρέας τους μια ξεχωριστή και ιδιαίτερη γεύση, απαλλαγμένη από συντηρητικά!      
Το κρέας του βουβαλιού διακρίνεται για την πλούσια θρεπτική αξία του και αποτελεί σημαντική πηγή σε σίδηρο, φώσφορο και βιταμίνη Α.  

Ένα σημαντικό χαρακτηριστικό του βουβαλίσιου κρέατος είναι τα χαμηλά λιπαρά του (1,3 – 1,8% ) που το καθιστούν μία τροφή ιδανική για παιδιά, αλλά και άτομα με ιδιαίτερες απαιτήσεις στη διατροφή τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου