3 παντζάρια
μεγάλα
1 ξινόμηλο
2 κλωναράκια
σέλινο
2 σκελίδες
σκόρδο ψιλοκομμένες
1 φλιτζάνι
καρύδια χοντροκομμένα
Για τη
βινεγκρέτ
3-4 κουτ.
σούπας ελαιόλαδο
2 κουτ.
σούπας ξίδι
1 κουτ.
σούπας μαγιονέζα
3 κουτ.
σούπας γιαούρτι
αλάτι,
πιπέρι
Εκτέλεση
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα παντζάρια. Τα κόβουμε κύβους και τα αφήνουμε να στραγγίξουν. Πλένουμε το σέλινο και το κόβουμε σε λεπτές διαγώνιες φέτες. Καθαρίζουμε το ξινόμηλο και το κόβουμε σε μικρούς κύβους. Χτυπάμε στο μούλτι το ελαιόλαδο και το ξίδι, τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να ενωθούν. Ανακατεύουμε σε μπολ τα παντζάρια, το ξινόμηλο, το σκόρδο και το σέλερι και τα περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ. Πασπαλίζουμε με τα καρύδια και σερβίρουμε. Καλή επιτυχία!!!
Καθαρίζουμε και πλένουμε τα παντζάρια. Τα κόβουμε κύβους και τα αφήνουμε να στραγγίξουν. Πλένουμε το σέλινο και το κόβουμε σε λεπτές διαγώνιες φέτες. Καθαρίζουμε το ξινόμηλο και το κόβουμε σε μικρούς κύβους. Χτυπάμε στο μούλτι το ελαιόλαδο και το ξίδι, τη μαγιονέζα, το γιαούρτι, το αλάτι και το πιπέρι μέχρι να ενωθούν. Ανακατεύουμε σε μπολ τα παντζάρια, το ξινόμηλο, το σκόρδο και το σέλερι και τα περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ. Πασπαλίζουμε με τα καρύδια και σερβίρουμε. Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου