To βουβαλινό γάλα περιεχει 58% περισσότερο ασβέστιο από το αγελαδινό, 40%
περισσότερες πρωτεΐνες, 43% λιγότερη χοληστερόλη. Είναι πλούσια πηγή
σιδήρου, φωσφόρου, βιταμίνης Α, θειαμίνης, ριβοφλαβίνης, Β12,
τοκοφερόλης, Ω6 και Ω12 λιπαρών οξέων. Ο συνδυασμός όλων των ανωτέρω
στοιχείων, ωφελεί όχι μόνο το ανοσοποιητικό, αλλά ενεργεί και ευεργετικά
στη λίμπιντο
Έχει πολύ χαμηλότερα επίπεδα χοληστερόλης και υψηλότερα ασβεστίου από τα άλλα είδη γάλακτος. Είναι απόλυτο υγιεινό γιατί τα βουβάλι ευδοκιμούν χωρίς την ανάγκη ζωοτροφών ή αντιβιοτικών, ενώ γρασίδι, τριφύλλι και άχυρο αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της διατροφής τους.
Μας δίνει εξαιρετικές κρέμες, γλυκά, καζάν ντιπί κ.α.
Έχει πολύ χαμηλότερα επίπεδα χοληστερόλης και υψηλότερα ασβεστίου από τα άλλα είδη γάλακτος. Είναι απόλυτο υγιεινό γιατί τα βουβάλι ευδοκιμούν χωρίς την ανάγκη ζωοτροφών ή αντιβιοτικών, ενώ γρασίδι, τριφύλλι και άχυρο αποτελούν το μεγαλύτερο μέρος της διατροφής τους.
Μας δίνει εξαιρετικές κρέμες, γλυκά, καζάν ντιπί κ.α.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου