- 1 kg μπρόκολο bio
- 1 μικρό κρεμμυδάκι bio
- 1-2 μέτριες πατάτες bio
- 2 μικρές κρέμες γάλακτος bio
- 2 αυγά bio
- 2 κουταλιές σούπας λάδι bio
- 150 gr γκούντα τριμμένο bio
- 150 gr παρμεζάνα τριμμένη bio
- 200 gr κεφαλοτύρι τριμμένο bio
- 1 φρυγανιά τριμμένη bio
- βούτυρο bio
- λίγο αλατι & πιπέρι. Σε βουτυρωμένο πυρέξ, στρώνουμε τις πατάτες σε φέτες αφού τις έχουμε βράσει. Μετά στρώνουμε το μπρόκολο αφού το έχουμε βράσει σε αρκετό νερό με αλάτι.
Σωτάρουμε το κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο στο λάδι και το βάζουμε πάνω από το μπρόκολο στο πυρέξ.
Σε μπώλ σπάμε τα αυγά και αδειάζουμε τις κρέμες γάλακτος προσθέτοντας λίγο αλάτι και πιπέρι, τα χτυπάμε όλα μαζί και περιχύνουμε ομοιόμορφα στο ταψί μας.
Τέλος πασπαλίζουμε με τα διάφορα τυριά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς, για 15-20 λεπτά, μέχρι να λιώσουν τα τυριά και να ροδίσουν.
Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2016
ΣΟΥΦΛΕ ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΟ ΒΙΟ
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου