ΥΛΙΚΑ:
340 μανιτάρια κομμένα σε κομμάτια
2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
λίγο σκόρδο ψιλοκ.
μισό φλυτζαν. λευκό κρασί
1 κουτ. σούπας σάλτσα σόγιας
αλάτι - πιππέρι
Σωτάρουμε το σκόρδο στο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα μανιτάρι για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε το λάχανο και αφήνουμε 1 λεπτό ακόμα. Σβήνουμε με το κρασί, σκεπάζουμε το τηγάνι για 2-3 λεπτά. Τέλος προσθέτουμε τη σάλτσα σόγιας, το αλατοπίπερο και σερβίρουμε.
Συνοδέψτε το με μακαρόνια, ρύζι κ.α.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου