Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΕΛΙΞΗΡΙΟ ΜΕ ΤΖΙΝΤΖΕΡ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΑΝΟΣΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ

Παραδοσιακή Ινδική συνταγή
ΥΛΙΚΑ:
3 ολόκληρα λεμόνια ΒΙΟ
200 γραμμάρια ακατέργαστο μέλι
4 κουταλιές της σούπας χυμός τζίντζερ
Προσθέστε τον χυμό των λεμονιών και του τζίντζερ στο μέλι. Το μείγμα πρέπει να γίνει ομοιογενές. Αν σκοπεύετε να φτιάξετε μεγαλύτερη ποσότητα και να το αποθηκεύσετε σε ένα βάζο, προσθέστε κομμάτια φρούτων διότι αυτό θα το κάνει ακόμη πιο αποτελεσματικό.
Μπορείτε να προσθέσετε τα λεμόνια μαζί με τη φλούδα τους.(αν είναι βιολογικά) Φροντίστε το μείγμα να έχει μέτρια πυκνότητα και απολαύστε τη μυρωδιά, τη γεύση και τις θεραπευτικές του ιδιότητες. Να παίρνετε ένα κουταλάκι του γλυκού την ημέρα και θα αισθανθείτε καλύτερα σε χρόνο μηδέν!
Απαιτούνται μόνο 5 έως 10 λεπτά για την παρασκευή της και οι χρήσεις της είναι πολυάριθμες. Η ποσότητα που θα φτιάξετε εξαρτάται από τις ανάγκες σας. Μπορείτε να κάνετε μόνο ένα κουταλάκι του γλυκού ή ένα ολόκληρο λίτρο. Ανεξαρτήτως από το πόσο θα φτιάξετε, αν δεν το χρησιμοποιήσετε όλο μπορείτε να αποθηκεύσετε το υπόλοιπο σε ένα βάζο. Αυτό το ελιξίριο διαρκεί μέχρι και 2 μήνες.
Το τζίντζερ συγκαταλέγεται ανάμεσα στα πιο ισχυρά φυτά που συμβάλλουν στη διατήρηση της υγείας μας. Μπορεί να θεραπεύσει και να ανακουφίσει από πολλές ασθένειες και παθήσεις. Η θεραπεία βασίζεται στις ισχυρές θεραπευτικές ιδιότητες και τα οφέλη του μεμονωμένα ή σε συνδυασμό με ορισμένα βότανα, καρυκεύματα και έλαια. Αν το χρησιμοποιήσετε με αυτόν τον τρόπο, θα αποφύγετε τις μολύνσεις, τα βακτήρια και τις ήπιες ασθένειες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου