ΥΛΙΚΑ
• 2 κιλά πιπεριές Φλωρίνης ΒΙΟ
• 7 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
• 1,5 κουτ. σουπ. αλάτι Ιμαλαίων ψηλό
• 90 γρ. ξύδι βαλσάμικο
• 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
• 1 φλ.νερό
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Ψήνουμε στους 200-225 βαθμούς για 45-50 λεπτά περίπου με το νεράκι. Αφού ψηθούν οι πιπεριές τις αφήνουμε σε ένα κλειστό τάπερ μέχρι να κρυώσουν. Ξεφλουδίζουμε τις πιπεριές και δεν πετάμε το πολύτιμο λαδάκι που έχουν βγάλει.Τις κόβουμε μικρά κομμάτια μέσα στο ζουμί και ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά για ένα ιδανικό αποτέλεσμα. Καλή επιτυχία!!!
• 2 κιλά πιπεριές Φλωρίνης ΒΙΟ
• 7 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
• 1,5 κουτ. σουπ. αλάτι Ιμαλαίων ψηλό
• 90 γρ. ξύδι βαλσάμικο
• 2 σκελίδες σκόρδο τριμμένο
• 1 φλ.νερό
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Ψήνουμε στους 200-225 βαθμούς για 45-50 λεπτά περίπου με το νεράκι. Αφού ψηθούν οι πιπεριές τις αφήνουμε σε ένα κλειστό τάπερ μέχρι να κρυώσουν. Ξεφλουδίζουμε τις πιπεριές και δεν πετάμε το πολύτιμο λαδάκι που έχουν βγάλει.Τις κόβουμε μικρά κομμάτια μέσα στο ζουμί και ρίχνουμε και τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύουμε καλά για ένα ιδανικό αποτέλεσμα. Καλή επιτυχία!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου