ΥΛΙΚΑ
• 2 κουτ. σούπας μαργαρίνη ΒΙΟ
• 4 μεγάλα αχλάδια ΒΙΟ (καθαρισμένα και κομμένα ροδέλες –τα ραντίζω αμέσως με χυμό από ½ λεμόνι, για να μην μαυρίσουν)
• 4 κουτ. σούπας καστανή ζάχαρη ΒΙΟ
• 6 κουτ. σούπας αμύγδαλο τριμμένο ΒΙΟ
• λίγο φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνω τη μαργαρίνη και όταν αφρίσει ρίχνω τα κομμένα αχλάδια Τα σοτάρω για 2 - 3 λεπτά, ανακατεύοντας προσεκτικά με μια ξύλινη κουτάλα, μέχρι να ροδίσουν πολύ απαλά. Πασπαλίζω με την καστανή ζάχαρη, ρίχνω τα αμύγδαλα και συνεχίζω το σοτάρισμα μέχρι τα αχλάδια να καραμελώσουν. Στραγγίζω σε απορροφητικό χαρτί και όταν κρυώσουν, τα πασπαλίζω με τριμμένο μοσχοκάρυδο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
• 2 κουτ. σούπας μαργαρίνη ΒΙΟ
• 4 μεγάλα αχλάδια ΒΙΟ (καθαρισμένα και κομμένα ροδέλες –τα ραντίζω αμέσως με χυμό από ½ λεμόνι, για να μην μαυρίσουν)
• 4 κουτ. σούπας καστανή ζάχαρη ΒΙΟ
• 6 κουτ. σούπας αμύγδαλο τριμμένο ΒΙΟ
• λίγο φρεσκοτριμμένο μοσχοκάρυδο Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνω τη μαργαρίνη και όταν αφρίσει ρίχνω τα κομμένα αχλάδια Τα σοτάρω για 2 - 3 λεπτά, ανακατεύοντας προσεκτικά με μια ξύλινη κουτάλα, μέχρι να ροδίσουν πολύ απαλά. Πασπαλίζω με την καστανή ζάχαρη, ρίχνω τα αμύγδαλα και συνεχίζω το σοτάρισμα μέχρι τα αχλάδια να καραμελώσουν. Στραγγίζω σε απορροφητικό χαρτί και όταν κρυώσουν, τα πασπαλίζω με τριμμένο μοσχοκάρυδο.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου