Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΣΚΟΡΔΑΛΙΑ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ - ΨΩΜΙ - ΚΑΡΥΔΙΑ

1 κούπα βρασμένα φασόλια 
*(Μπορούμε να κάνουμε παραλλαγή με φασόλια μαυρομάτικα - Κυκλαδίτικη συνταγή).
1/4 ψωμί ξερό
5 σκελίδες σκόρδο
2-3 κουταλιές σούπ. ελαιόλαδο
50-60 γρ. καρύδι
1,5 κ.γ. αλάτι ψιλό
1/4 κ.γ. πιπέρι
ξύδι ή βαλσάμικο
 

Εκτέλεση
Αφού έχουμε μουλιάσει το ψωμί και βράσει τα φασόλια, πολτοποιούμε όλα τα υλικά στο μίξερ (ή στο γουδί παραδοσιακά), συμπληρώνοντας αν χρειάζεται λίγο ακόμη ελαιόλαδο για να γίνει λείο. Άν θελουμε προσθέτουμε παραπάνω σκόρδο. Καλή επιτυχία!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου