Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

ΜΟΥΣΛΙ ΜΕ ΓΚΟΤΖΙ

Τα ξερά Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) προστίθενται συχνά σε ρύζι, μούσλι, γιαούρτι, κλπ. Χρησιμοποιούνται επίσης σε κινέζικες τονωτικές σούπες.
Αυτό το μούσλι συνδυάζει τις Νιφάδες Βρώμης, Σίκαλης, τις σταφίδες, κυβάκια φρούτων διάφορους σπόρους κ.α. με καρπούς γκότζι. Οι καρποί γκότζι είναι πηγές αντιοξειδωτικών. Περιέχουν βήτα-Καροτίνη, βιταμίνη C, βιταμίνη Β1 και Β2, καθώς και μια σειρά άλλων βιταμινών, μεταλλικά στοιχεία, αντιοξειδωτικά και αμινοξέα. Το Γκότζι Μπέρι (Goji Berry) περιέχει πολλούς υδατάνθρακες, πρωτεΐνες, λιπαρά και διατροφικές ίνες απαραίτητα για το σώμα. Περιέχει διάφορες φυτοστερόλες, όπως την αντιφλεγμονώδη Β-σιτοστερόλη, η οποία περιορίζει την απορρόφηση της χοληστερόλης και συμβάλλει στη σεξουαλική ευρωστία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου