Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΜΕ ΜΟΥΣΛΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ

Το γιαούρτι ικανοποιεί την ανάγκη για ένα υγιεινό σνακ, εύκολο και γρήγορο και ταυτόχρονα είναι εξαιρετικά πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά. Περιέχει υψηλό ποσοστό πρωτεϊνών, ασβεστίου, φωσφόρου, ψευδαργύρου, βιταμινών  Α, Β2 και Β12.
Έχει ιδιότητες που μειώνουν το λίπος στην κοιλιά. Άνθρωποι που ακολουθούσαν υποθερμιδική δίαιτα, η οποία περιλάμβανε γιαούρτι, έχασαν 81% περισσότερο κοιλιακό λίπος από όσους τηρούσαν παρόμοιο πρόγραμμα χωρίς να καταναλώνουν γιαούρτι.
Το μούσλι βρίσκεται στην κορυφή της υγιεινής διατροφής, καθώς είναι μία τροφή πλούσια σε φυτικές ίνες, ιχνοστοιχεία και σίδηρο.  Μας προσφέρει μεγάλη ενέργεια για να ανταπεξέλθουμε στις καθημερινές μας δραστηριότητες και μας βοηθά να έχουμε καλό μεταβολισμό.
Το μέλι είναι μια φυσική γλυκαντική τροφή που παρουσιάζει έντονη αντιοξειδωτική, αντιμοκροβιακή και κυταροπροστατευτική δράση.  Ένας αληθινός θησαυρός υγείας και δύναμης.
Το μέλι συνιστάται κατά της παχυσαρκίας που οφείλεται στον ελαττωματικό μεταβολισμό, υπερινσουλινισμό και στην συγκράτηση νερού στους ιστούς. 
Επομένως με αυτά τα απλά υλικά μπορείτε να φτιάξετε τον πιο απολαυστικό και υγιεινό συνδυασμό.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου