Δευτέρα 16 Νοεμβρίου 2015

ΓΑΛΑ ΚΑΡΥΔΑΣ ΧΩΡΙΣ ΖΑΧΑΡΗ

Γάλα Κρύδας, χωρίς ζάχαρη, χωρίς γλουτένη και χωρίς λακτόζη.Ιδανικό για χορτοφάγους, vegans, για νηστεία, για δίαιτα.Πλούσιο σε φυτικές ίνες βοηθάει τον οργανισμό σε πολλά επίπεδα.
Βοηθά στη διατήρηση υγιών επιπέδων σακχάρου στο αίμα
Η ανεπάρκεια σε μαγγάνιο μπορεί να συμβάλει στην δυσανεξίας στη γλυκόζη. Το γάλα καρύδας είναι μία από τις καλύτερες πηγές μαγγανίου.
Διατηρεί την ελαστικότητα του δέρματος.
Το γάλα καρύδας περιέχει χαλκό και βιταμίνη C, τα οποία είναι απαραίτητα για τη δύναμη, την ευελιξία και την ελαστικότητα του δέρματος μας.
Συμβάλλει σε υγιή και δυνατά οστά αλλά και υγιές δέρμα και μαλλιά.
Είναι πλούσια σε φώσφορο, που μαζί  με το ασβέστιο δημιουργούν γερά οστά. Στην πραγματικότητα, εφοδιάζει τον οργανισμό μας με τα απαραίτητα φωσφορικά άλατα, για τη σωστή πυκνότητα των οστών, και για την πρόληψη της οστεοπόρωσης.
Μειώνει τον κίνδυνο αναιμίας
Η ανεπάρκεια σιδήρου μπορεί να αποτελέσει πηγή αναιμίας. Ένα φλιτζάνι γάλα καρύδας τη μέρα, παρέχει σχεδόν το ένα τέταρτο της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης σιδήρου.
Βοηθά στη χαλάρωση των μυών και των νεύρων
Το γάλα καρύδας είναι μια καλή πηγή μαγνησίου, απαραίτητη για την ανακούφιση του πόνου των μυών, καθώς και για τη μείωση της υπερευαισθησίας του κεντρικού νευρικού συστήματος.
Βοηθά στη διατήρηση του βάρους
Η καρύδα είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και είναι απαραίτητο συστατικό διατροφής για όσους θέλουν να διατηρήσουν το βάρος τους στα επίπεδα που επιθυμούν. Το κορεσμένο λίπος που περιέχεται στο γάλα καρύδας αποτελείται βοηθά τον οργανισμό να μεταβολίζεται αμέσως και να μετατρέπει το λίπος σε ενέργεια.
Βοηθά στη μείωση των φλεγμονών των αρθρώσεων
Η καρύδα και το γάλα αυτής, περιέχουν σελήνιο, που είναι ένα καλό αντιοξειδωτικό. Ελέγχει τα επίπεδα των ελεύθερων ριζών στο σώμα, και έτσι βοηθά στην ανακούφιση από τα συμπτώματα της αρθρίτιδας.
Συμβάλλει στην μείωση της αρτηριακής πίεσης
Τα υψηλά επίπεδα καλίου που περιέχει, έχουν εξαιρετική ευεργετική επίδραση στην υψηλή αρτηριακή πίεση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου