Το γάλα αμυγδάλου είναι ένα αγνό ρόφημα με πολλά θρεπτικά συστατικά και αποτελεί μια σημαντική πηγή ασβεστίου.
Το γάλα αμυγδάλου είναι ότι πρέπει για όσους έχουν αλλεργίες στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος. Μπορούμε λοιπόν να το προσφέρουμε στα παιδιά -ιδιαίτερα αν αυτά αντιμετωπίζουν διατροφικές ευαισθησίες ή ψευδοαλλεργίες, ομοίως είναι κατάλληλο και για τη μητέρα που θηλάζει αλλά χρειάζεται να περιορίσει ή να κόψει εντελώς τα γαλακτοκομικά από τη διατροφή της
Περιέχει λιγότερο κορεσμένο λίπος από το γάλα της αγελάδας, δεν περιέχει λακτόζη -ότι καλύτερο για τα άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη-, δεν περιέχει γλουτένη, δεν περιέχει χοληστερίνη, με μεγάλη περιεκτικότητα πρωτεϊνών
Το γάλα αμυγδάλου είναι ότι πρέπει για όσους έχουν αλλεργίες στην πρωτεΐνη του αγελαδινού γάλακτος. Μπορούμε λοιπόν να το προσφέρουμε στα παιδιά -ιδιαίτερα αν αυτά αντιμετωπίζουν διατροφικές ευαισθησίες ή ψευδοαλλεργίες, ομοίως είναι κατάλληλο και για τη μητέρα που θηλάζει αλλά χρειάζεται να περιορίσει ή να κόψει εντελώς τα γαλακτοκομικά από τη διατροφή της
Περιέχει λιγότερο κορεσμένο λίπος από το γάλα της αγελάδας, δεν περιέχει λακτόζη -ότι καλύτερο για τα άτομα με δυσανεξία στη λακτόζη-, δεν περιέχει γλουτένη, δεν περιέχει χοληστερίνη, με μεγάλη περιεκτικότητα πρωτεϊνών
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου