Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

ΚΟΛΛΑΓΟΝΟ ΜΕ ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ



 Το κολλαγόνο είναι απαραίτητη πρωτεΐνη του οργανισμού, που μεγαλώνοντας, μειώνεται με γοργούς ρυθμούς, ειδικά στις γυναίκες, προκαλώντας το φαινόμενο της γήρανσης.
Αντιπροσωπεύει το 30%  του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος και πάνω από το το 75% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα. To υγρό πόσιμο υδρολυμένο κολλαγόνο, ένα προϊόν που αποτελεί κορυφαία εξέλιξη και βήμα στη τεχνολογία του κολλαγόνου, αφού στην υγρή πόσιμη μορφή του, είναι τόσο άμεσα απορροφήσιμο από τον οργανισμό, όσο και περισσότερο αποδοτικό από ποτέ και το σημαντικότερο όλων  χωρίς καμία παρενέργεια στον οργανισμό μας.



Τονώνοντας τα φυσικά επίπεδα του κολλαγόνου του οργανισμού μας, ευεργετούμε τις αρθρώσεις, τα δόντια, τα οστά καθώς και ενισχύουμε την ελαστικότητα & τόνωσης της επιδερμίδας μας, συμβάλλοντας τόσο στην υγεία μας  όσο και στη διατήρηση μιας νεανικής γεμάτης φρεσκάδα αναζωογονημένης εμφάνισης με τον πιο απλό, φυσικό αλλά και αποτελεσματικό τρόπο.
 

1 σχόλιο:

  1. Πολυ ωραιο αρθρο. εγω δεν ξερω αν κανει καλο αυτο η αν πρεπει να παω σε κεντρο αισθητικης που πηγαινω και τωρα www.christies-adc.gr αυτο ειναι, αμα θελετε πειτεε μου τι αξιζει να κανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή