Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΕΛΑΙΟ ΡΙΓΑΝΗΣ

Εμποτισμένο με αντιοξειδωτικές ουσίες και είναι Πηγή θρεπτικών συστατικών.


Το αιθέριο έλαιο ρίγανης περιέχει ζωτικά μέταλλα όπως το μαγνήσιο και ο ψευδάργυρος καθώς και ένα πλήθος από βιταμίνες όπως C και Ε. Έχει επίσης μεγάλη περιεκτικότητα σε σίδηρο, ασβέστιο, κάλιο, χαλκό, μαγγάνιο και νιασίνη.

Το αιθέριο έλαιο ρίγανης είναι γνωστό πως διεγείρει την ροή της χολής στα όργανα του πεπτικού συστήματος και ενισχύει την διαδικασία της πέψης, συμβάλλοντας έτσι στην υγιή διατήρηση των οργάνων που καθορίζουν την συνολική σας υγεία. 

Το έλαιο ρίγανης Καταπολεμά την γήρανση

Καθυστερεί την διαδικασία της κυτταρικής φθοράς, με αποτέλεσμα να επηρεάζει και τις αρνητικές επιδράσεις που φέρνει η γήρανση. Ο μεγάλος αριθμός των αντιοξειδωτικών που περιέχει βοηθά επίσης και σε θέματα που έρχονται με το γήρας όπως, ασθένειες των ματιών, εκφύλιση των μυών, και διαταραχές του νευρικούς συστήματος.

Βοηθάει στην Απώλεια βάρους
Μαζί με όλες τις προηγούμενες ιδιότητες προσθέστε και την ικανότητα του ελαίου ρίγανης να διώχνει το ανεπιθύμητο λίπος από το σώμα. Σε πρόσφατη έρευνα που επικεντρώθηκε στην ικανότητα καύσης του λίπους που προσφέρει το έλαιο ρίγανης, φαίνεται πως το δραστικό συστατικό της η καρβακρόλη, διαμορφώνει τα γονίδια και μειώνει τις φλεγμονές στους λιπώδης ιστούς. 
  Καταπολεμά τις λοιμώξεις. Οι επιστημονικές έρευνες δείχνουν με σαφήνεια πόσο αποτελεσματικό είναι το έλαιο ρίγανης στην εξουδετέρωση της κάντιντα, της μούχλας, ακόμη και κολπικών μολύνσεων. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου