Οι νιφάδες σ;ίτου ολικής αλέσεως αποτελούνται από σιτάρι, πίτουρο, και μέλι
και ακατέργαστη ζάχαρη.
Οι νιφάδες σίτου αποτελούν σημαντική πηγή πρωτεϊνών, υδατανθράκων, βιταμινών, μετάλλων και φυτικών ινών, ενώ έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά. Έχουν αντιπαρασιτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες.
Στις θρεπτικές ιδιότητες του σιταριού προστέθηκαν οι επωφελείς συνέπειες της ίνας που είναι τόσο χρήσιμη στον οργανισμό μας.
Οι νιφάδες σίτου αποτελούν σημαντική πηγή πρωτεϊνών, υδατανθράκων, βιταμινών, μετάλλων και φυτικών ινών, ενώ έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε λιπαρά. Έχουν αντιπαρασιτικές και αντιμικροβιακές ιδιότητες.
Στις θρεπτικές ιδιότητες του σιταριού προστέθηκαν οι επωφελείς συνέπειες της ίνας που είναι τόσο χρήσιμη στον οργανισμό μας.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου